ICT in de educatieve context - Een overlegmoment voor een schoolfeest inplannen en voorbereiden met Office365

Je hebt op 25 maart een overlegmoment in verband met het schoolfeest van 15 mei. Jij bent verantwoordelijk voor het inplannen van dat moment en het voorbereiden ervan. Er werd voor jou en je collega’s al een account voorzien op Office 365 zodat je kan samenwerken om het schoolfeest perfect te kunnen voorbereiden. Jij, als voorzitter mag via Outlook een overlegmoment inplannen, uiteraard rekening houden met de agenda van je collega’s!
Je wilt uiteraard ook dat je collega’s de notities en ideeën in verband met het schoolfeest gemakkelijk kunnen terugvinden. Met als bedoeling dat die collega’s de ideeën sectie ook kunnen aanvullen de komende week.
Maak als voorbereiding voor het overlegmoment ook een begeleidende presentatie. Vermeld hierin zeker het moment van het schoolfeest, de te verdelen taken (catering, springkasteel, podium, speurtocht, …) en welke taken reeds uitgevoerd zijn (aanvraag voor afsluiten van de straat is gedaan, flyers zijn reeds gedrukt). Deze presentatie mag je alvast ook delen met je collega’s zodat ook zij het overleg kunnen voorbereiden. De collega’s die al online zijn kan je al direct aansporen tot het noteren van minstens 1 ideetje.