ICT & adm - Bouwproject - infobrochure maken

Koen heeft een middelgroot bedrijf en krijgt de vraag van een bouwheer om de 9 kleinere onderaannemers (telkens tussen de 2 en 4 werknemers) waarmee hij werkt voor te stellen.

Bedoeling is dat hij een kleine brochure maakt waarin elke onderaannemer wordt voorgesteld (minstens een bladzijde per onderaannemer) bijv. wie werkt er met zijn taken binnen het bedrijf, welk zijn de gerealiseerde projecten (foto’s), contactgegevens, zorg dat de logo’s van de firma getoond worden … Er zijn 2 bedrijven zonder logo. Om de brochure te vervolledigen en professioneel over te komen vraagt de aannemer aan de onderaannemer of hij zelf iets mag ontwerpen. Nadat dit wordt toegestaan beschikken alle bedrijven over een logo. De brochure moet naar de bouwheer gemaild worden.

Na het ontvangen van de voorstelling krijgt de aannemer een uitnodiging van de bouwheer om zijn team te komen voorstellen. De aannemer besluit dit te doen aan de hand van een presentatie.

Hij wilt visitekaartjes mee nemen van de onderaannemers, maar aangezien dit nogal kleine bedrijven zijn, beschikken ze niet over eigen visitekaartjes. De aannemer ontwerpt er daarom zelf een aantal (4 onderaannemers hebben geen kaartjes).